Carnaval? Weekendje weg!

Carnaval is iets wat ik nooit heb begrepen. In mijn optiek is het jezelf een paar dagen in de meest verschrikkelijke kleding heisen (vooral in Bergen op Zoom, no offense), jezelf bezatten en gedragen als een tja, hoe zal ik het zeggen? Dit zegt al genoeg waarschijnlijk.

Carnaval vieren

Uiteraard kan ik deze mening alleen hebben omdat ik zelf een aantal keer carnaval heb gevierd… Eindhoven, Roosendaal, Breda en Bergen op Zoom. Misschien is het iets waar je mee opgegroeid moet zijn want de mensen die het vieren, jongens jongens, die kijken er het hele jaar naar uit! Zo had ik laatst m’n nicht uit Den Bosch aan de telefoon om iets af te spreken. Jaa Fleur maar niet in februari he? Uhh.. Oké. Waarom ook alweer? Ja, CARNAVAL JONGE! Oké. Een vaste gast uit het restaurant, ik zal geen naam noemen die Carnavalt (bestaat dit werkwoord?)  zo hard dat hij het voor lief neemt om de rest van de week ziek thuis te zitten. Dan heb ik een vriendin uit Bergen op Zoom waar ik een keer Carnaval mee heb gevierd, die wordt hier dus ook zo ontzettend blij van. Oké, eerlijk is eerlijk na 3 shotjes Schrobbelear had ik het iets meer naar mijn zin. Ja, Carnaval doet iets met mensen.

De carnavalsoptocht van Made zondag 7 februari 2016

Carnaval ontvluchten

Sinds 1 januari woon ik in Eindhoven, kei gezellig! Maar ik ben mijn vriend reuze dankbaar dat wij 25 februari lekker de auto instappen richting Ischl. Voor ons geen carnaval. Heb jij dit jaar ook geen zin in deze voor anderen o zo feestelijke dagen? En ga je liever een weekendje weg tijdens carnaval? Samen met Patricia van Hotel Bru hebben we een ontvlucht Carnaval arrangement samengesteld: een culinair 3-gangen diner in Brasserie Sailor’s Inn en een overnachting in Hotel Bru inclusief ontbijt voor slechts € 75,00 p.p. Geniet dit weekend van de Zeeuwse zeelucht, het pittoreske Bruinisse, uitwaaien op het strand en monumentenstad Zierikzee in plaats van tussen de feestgangers.

Meer informatie of boeken? Dat kan via deze link!

ontvlucht-carnaval-final

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s