De zusjes gaan samen. Two become One.

Whaaaaaaat?! Wat bedoel je hier dan weer mee Fleur? In mijn vorige blog had ik het over een dieptepunt. Keuzes. Knopen doorhakken. Dat hebben we gedaan. Ik zal maar gelijk met de deur in huis vallen: Restaurant Oester & Soja is vanaf heden niet meer geopend voor a la carte. Zo dat is eruit.

Waarom?

Zoals veel van jullie weten ben ik een nuchtere Zeeuw
en ben ik niet het type van dingen mooier maken dan dat ze zijn. Het leverde gewoon niet genoeg op. Moeilijk is dat wel want je gaat aan jezelf twijfelen, wat doen we verkeerd? Is de bediening niet goed? Is het eten niet goed? Maar, als je dan de recensies op internet leest over Oester & Soja, meer dan een 8 hebt gekregen van zowel de PZC als van BNdeStem en nagenoeg nooit klachten hebt in het restaurant dan is dat het niet. Wat dan wel? Geen idee. Wat we wel wisten is dat we een andere koers moesten gaan varen.

Wat doe je dan als ondernemer? Nieuwe dingen verzinnen, kijken waar kansen liggen, wat is de vraag op de markt? Wat kunnen wij bieden? En hoe spelen we daarop in?

En nu dan? Wat gebeurt en met Marco en jou?

Marco is natuurlijk mede-eigenaar en blijft doen waar hij goed in is: Lekker en goed koken. Zowel in de Sailor’s Inn als op clubavonden van Oester & Soja. Ikzelf ga iets meer achter de schermen werken. Natuurlijk blijf ik nog wel werkzaam op de vloer in Sailor’s Inn, dit zou ik voor geen goud willen en kunnen missen. Ook ga ik Iris ondersteunen in de brasserie, met de organisatie van feesten en partijen, marketing en personeelszaken. Daarnaast heb ik afgelopen november een eigen bedrijf opgezet: Fleur Producties.

Nieuw assortiment

Het assortiment van Sailor’s Inn is uitgebreid met:wij-3

  • Vergaderruimte (beschikbaar vanaf maart)
  • Complete aanbieding van bedrijfs feesten
  • Arrangementen met zeilschool Aquavitesse
  • Low-budget partijen: BBQ vanaf € 17,50 p.p.
  • High end diners in Restaurant Oester & Soja
  • Een agenda.. Deze volgt.
  • Lid van de Kring van de Oosterscheldekreeft

Check voor meer info onze gloednieuwe website.

Oester & Soja Clubavonden

Restaurant Oester & Soja organiseert een aantal keer per jaar een exclusief en culinair diner. Zeeuws met een Oosters tintje dus. Dit vergezeld met topwijnen onder het genot van een spectaculair uitzicht over de Jachthaven en de Grevelingen. Medio maart wordt hier meer over bekend gemaakt.

Bij deze willen Marco en ik jullie, onze vaste gasten van Oester & Soja, ontzettend bedanken voor alle gezellige bezoeken die jullie aan ons restaurant hebben gebracht. Van de Etage 6 jaar geleden tot nu. Wij hopen dan ook van harte jullie terug te zien in Brasserie Sailor’s Inn en anders op Club avonden van Oester & Soja.

Liefs, Fleur

two-become-one-jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s