All you need is love in restaurant Oester & Soja te Bruinisse

Fucking Valentinesday

Zo reageert menig Nederlander op Valentijnsdag: het is onzin, commercieel en het slaat nergens op.

Zo reageer ik ook, maar laat ik dan wel eerlijk zijn.. Elk jaar hoop ook ik ( samen met waarschijnlijk 90% van de vrouwelijke bevolking ) stiekem dat ik een bosje rozen of een geheime kaart mag ontvangen op Valentijnsdag. Want hé, het is fucking Valentinesday en op deze dag geldt: dromen mag!

Volgeboekt restaurant

Toch zitten we elk jaar rampen stampen vol in ons restaurant met Valentijnsdag. MarcoIMG_1503 maakt een überromantisch menu en probeert altijd bij elk gerecht twee producten te vinden die samen de ultieme combinatie zijn. Dan krijg je een liefdesnestje van dit, een versmelting van zus en een romantische ontmoeting van zo. Ja, want stiekem is het toch ook wel weer leuk hè, dat romantische gedoe. Anders zou er ook geen Valentijnsdag zijn, toch?

Zelf ga ik ook altijd los met Valentijnsdag. De romantische Fleur komt naar boven en ik probeer er altijd weer een feestje van te maken. Een leuke cocktail met iets roods erin om mee te beginnen, zorgen voor een verrassing voor de dames ( mochten de heren dit vergeten zijn.. ) en natuurlijk een heerlijk wijnarrangement samenstellen zodat je samen met rode blosjes op jullie wangen het restaurant verlaten… ❤

Uit eten met valentijnsdag in Bruinisse

Ondanks dat ‘De Etage’ er niet meer is wil ik zelf deze overdreven, Schermafbeelding 2016-02-02 om 11.48.03oester etennutteloze, romantische dag toch echt niet missen in ons restaurant. Daarom kun je in Oester & Soja ook genieten van een überromantisch menu, inclusief een Zeeuwse oester om deze romantische avond mee te beginnen…

4-gangen menu € 34,50

4-gangen menu met alle toeters & bellen € 60,00 p.p.

( toeters & bellen: cocktail, bijpassende wijnen, fles Bru, koffie met zoet )

De ontmoeting

Zeeduivel | Tomaat | Chili | Groene appel

OF

Carpaccio met liefde voor Macadamia

Miso | chinese bieslook

Romantische 3 luik

Gamba | Mesheft | Oester

OF

Passievolle noodlesoep

Buikspek | oesterzwam | zacht gekookt eitje

Liefdesspel

Skrei  | Langoustine

OF

 Spanning tussen…

Kalfslende | Truffel | Witlof

True romance

Chocolade meets karamel

Reserveren? 0111-484248 | info@oesterensoja.nl

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s