Restaurants in Bruinisse

OSJ-001-logo   logo-sailors-inn

 

Brasserie Sailor’s Inn te Bruinisse

Deze eigentijdse brasserie is gelegen aan de jachthaven van Bruinisse, het is een industrieel pand, prachtig gelegen op het puntje van de pier waar u een ongelofelijk uitzicht heeft over het Grevelingenmeer; u kunt zelfs tot Herkingen kijken! Het pand is modern en strak ingericht maar toch sfeervol en heerlijke comfortabele stoelen…

In de zomer kunt u lekker relaxen op ons Drinks & Fingerfood Terrace, dit is een drijvend terras in het Grevelingenmeer dat beschikt over fijne loungebanken en een eigen bar, waar u mee kunt deinen op de golven van het water. In de winter kunt u voor het aperitief gezellig plaats nemen rond de open haard. Oftewel: het is een heel jaar genieten in Brasserie Sailor’s Inn.

Op culinair vak geven wij onze gasten graag een beleving mee. Onze menukaart is zo gemaakt dat u bij ons terecht kunt voor een snelle hap maar ook voor een gezellig avondje uit, een High Tea en zelfs een knalfeest behoort tot de mogelijkheden.

Ons team staat voor u klaar en heet u een warm welkom in Brasserie Sailor’s Inn.

Website Brasserie Sailor’s Inn

Restaurant Oester & Soja te Bruinisse

Oester & Soja Club

Restaurant Oester & Soja organiseert een aantal keer per jaar een exclusief en culinair diner. Zeeuws met een Oosters tintje dus. Dit vergezeld met topwijnen onder het genot van een spectaculair uitzicht over de Jachthaven en de Grevelingen.

Clubleden:

Onze clubleden ontvangen allen, 6 weken voor het diner, persoonlijk een uitnodiging. Indien er nog beschikbaarheid is, zijn de niet clubleden van harte welkom. Vriendelijk adviseren wij u om u te registreren als clublid. Deze registratie is geheel kosteloos en u bent altijd op de hoogte van de speciale avonden die wij gedurende het jaar organiseren.

Clublid worden?

Graag ontvangen wij uw verzoek via info@oesterensoja.nl.

Openingstijden: Geopend op event- en clubavonden.

Iets te vieren? Vanaf 20 personen verzorgen wij een persoonlijk diner a la Oester & Soja. In goed overleg zullen wij er alles aan doen om u een onvergetelijke avond te bezorgen.

Voor vragen en persoonlijk advies staan wij u graag te woord. info@oesterensoja.nl

Website Oester & Soja

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s